57 MTF
09 - 16 јуни 2023, Прилеп

Контакт

Македонски театарски фестивал
„ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ – ПРИЛЕП

Адреса: Центар за култура „Марко Цепенков“
7500 Прилеп
Република Северна Македонија

Тел.: (048) 425 520

E-mail: info@mtf.com.mk

web: www.mtf.com.mk

Информации за билети:

Билетите за претставите во официјална програма на МТФ „Војдан Чернодрински“ се продаваат на билетарницата од Центарот за култура „Марко Цепенков“.

Работно време на билетарницата:
- секој работен ден од 10:00 до 13:00 и од 17:00 до 19:30
- во недела од 17:00 до 19:30.

Телефон за информации и резервации: 076 442 378.

Loading...