57 MTF
09 - 16 јуни 2023, Прилеп

Претстави во ПРИДРУЖНА програма

57 МТФ Плакат

57 Македонски театарски фестивал

ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ

09 - 16 јуни 2023, ПрилепПовеќе информации наскоро.

Ви благодариме на посетата.

Loading...